De allereerste blog: The beginning of 'R journey

 

Leuk zo'n blog op je website, maar waar schrijf je over? Ik kan eigenlijk beter de vraag stellen, waarover niet? Er zijn wel 101 relevante onderwerpen waar ik over zou kunnen en willen schrijven.

In mijn allereerste blog geef ik jullie een kijkje in onze wereld. Welke wereld dan? De wereld van een webwinkeleigenaar.

 

Naast het hebben van een fulltime baan zijn Remedios en ik zo gek geweest een webshop te openen. Voor sommige klinkt dit misschien als een regelrechte nachtmerrie, maar ik zal je vertellen tot nu toe heb ik nog geen seconde spijt gehad! Oké, als ik weer tot in de late uurtjes achter mijn laptop zit en de volgende dag weer om 6.00 uur (ja 6 uur!!!) op moet om naar mijn andere baan te gaan, krab ik me weleens achter de oren, maar goed wie niet hard werkt komt ook nergens!

 

Ik ben de vermoeidheid gelukkig alweer vergeten als het tijd is om de te gaan shoppen voor R Rebels Kids Clothing! Als echte shopaholic vind ik dit zeker een van de leukste dingen aan het hebben van een webshop. Waarschijnlijk klinkt dit mijn mede-shopaholics als muziek in de oren, maar het shoppen voor een eigen webshop is toch iets lastiger dan de stad afstruinen voor een leuk jurkje voor een avondje stappen. Er zijn namelijk 3 obstakels. Ik noem ze het onontkoombare trio:

 

  1. Wat vind ik leuk? Nou lijkt dit niet zo moeilijk, ik kies gewoon uit wat ik leuk vind toch? Nou helaas werkt dit niet helemaal zo. We zijn namelijk met zijn tweeën. Totdat we de webshop begonnen wist ik niet hoe erg onze smaken verschilden haha. Maar goed, gelukkig geeft dat de klant weer een hoop variatie! Het beste van twee werelden zal ik het maar noemen.

  2. Zijn we het eens over de kleding dan moeten we kijken naar de prijs... Tja niet totaal onbelangrijk. We hebben met R Rebels Kids Clothing de visie betaalbare kleding te verkopen. Dus als wij de artikelen te duur vinden, hoe leuk ook, dan vallen de artikelen helaas af. (Soms doen we dit echt met pijn in het hart). Als wij het voor onze kindjes niet willen of kunnen kopen voor die prijs, dan willen wij het aan jullie ook niet verkopen voor die prijs. Is wel zo eerlijk, toch?

  3. Het derde struikelblok is de kwaliteit, of beter gezegd het gebrek aan kwaliteit, van sommige kledingstukken. Soms zie ik zo een leuke trui of een geweldig T-shirt, maar als ik het beter bekijk denk ik: 'hmm volgens mij zit daar een naadje los' of 'na drie keer wassen valt het shirtje waarschijnlijk uit elkaar'. Onze hoofdregel is: bij twijfel aan de kwaliteit kopen we het product niet!

 

En lijkt het jullie nog wat, een webwinkeleigenaar zijn? Haha, gelukkig beleef ik er nog elke dag hartstikke veel plezier aan! Ja, zelfs als ik 's ochtends opsta en denk, ik had beter een uurtje eerder mijn bed in kunnen duiken.

 

Remedios en ik zijn zo 'pietje precies' dat dit voor onszelf soms lastig is, maar voor de klant altijd in het voordeel!

 

Volgende week hebben wij weer een nieuwe blog! Hopelijk tot dan?! En in de tussentijd kun je altijd een kijkje nemen in onze online shop.

Veel liefs,

 

Roxanne

 

Mede-eigenaar R Rebels Kids Clothing

 

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss