2e Blog: ‘R own Brand? Ons avontuur gaat verder..

 

Vorige week gaf Roxanne een kijkje in onze wereld als webwinkeleigenaar. Waar wij bijvoorbeeld op letten als we kleding inkopen voor R Rebels. Met allebei een sterke eigen mening, is het niet altijd makkelijk de juiste kleding te vinden, die bij onze smaak en visie past. Dit zette ons aan het denken.. Wat nou als we zelf kleding gaan maken?!

 

Roxanne en ik hebben allebei een goed gevoel voor fashion en style (al zeg ik het zelf ), we weten dan ook precies wat we willen, maar we hadden geen idee hoe we met een naaimachine om moesten gaan. Gelukkig kwam er meteen hulp van alle kanten en kunnen we met trots zeggen dat we een geweldig team hebben die klaarstaat om ons te helpen eigen kleding te ontwerpen en te maken!

 

 

Waar letten wij nu op?

  1. We kijken naar de fashion trends van dit moment en geven daar een eigen draai aan. Dit heb je al gezien, maar bij R Rebels Kids Clothing is het toch nog leuker!
  2. We willen een eerlijke prijs. Handgemaakte kleding is populair en moet met tijd en liefde gemaakt worden, maar wij willen het ook betaalbaar maken. Wij willen alle lieve, leuke en coole Rebels in onze Kids Clothing.
  3. De kwaliteit moet boven verwachtingen uitstijgen! We hebben nu zelf de regie in handen. We kiezen zelf de stoffen en zorgen zelf voor de afwerking. Dit is echt geweldig!
  4. De leukste kindjes als model voor R Rebels Kids Clothing. Wat is het toch fantastisch om lieve kindjes in onze kleding te fotograferen. Met onze win, like en deel acties op facebook hebben we al wat kindjes blij kunnen maken met kleding uit onze webshop. De foto’s die wij vervolgens ontvangen maken ons echt heel blij!

 

We kunnen niet wachten meer ervaring op te doen en te leren. Daar hebben we echt iedereen voor nodig. We zullen vanaf nu regelmatig vragen stellen aan onze vrienden en volgers op social media om de beste en populairste kleding te ontwerpen en te maken.

 

Heb jij tips voor ons of verzoeken? Of wil je gewoon met ons sparren? Vul ons contact formulier hier in en wij sturen je meteen een bericht terug.

 

Houd onze shop in de gaten voor onze hand-made lijn. Volgende week hebben we weer een andere blog!

 

Tot dan!

 

Liefs,

 

Remedios

Mede-eigenaar R Rebels Kids Clothing

 

 

 

 

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss