4e blog: Één stijl: de leukste combinaties

 

We hebben een nieuw merk in onze webshop verwelkomd: Kleren maken de baby (KMDB). KMDB heeft de leukste T-shirts, in verschillende kleuren en verschillende opdrukken. Wat zijn er veel combinaties mogelijk!

 

Laat het nou net zo zijn dat wij met onze handmade lijn: Handmade R Rebels Kids Clothing (RRKC), de allerleukste combinaties kunnen maken.

 

Zwart/wit en wit/zwart, stoere prints en harembroekjes zijn helemaal de trend van nu!

 

We hebben met zorg en tijd gezocht naar passende combinaties. Het was een helse taak, omdat er tegenwoordig zoveel naamshirts te verkrijgen zijn met zoveel verschillende dessins. Wij kunnen nu met zekerheid zeggen dat we de leukste match hebben gevonden.

 

Zeg nou zelf? In deze combinaties ziet elk kindje er cool uit en heeft elk kindje de mooiste met zorg gemaakte kleding aan, tegen een betaalbare prijs.

 

 

De voordelen op een rijtje:

 

  • KMDB levert T-shirts met lange mouwen en korte mouwen in verschillende kleuren met verschillende kleuren opdruk: kortom tal van variaties! Zo hebben we altijd de beste match voor elke kleine Rebel en een uniek T-shirt.
  • RRKC heeft alle dessins in wit/zwart of pastel tinten, waardoor er eindeloos gecombineerd kan worden.
  • RRKC werkt alle kleding met zorg af, waardoor je goede kwaliteit hebt voor een betaalbare prijs.
  • Zowel KMDB als RRKC hebben een snelle levering ondanks de unieke touch!
  • KMDB levert de producten gratis.

 

Ben jij nieuwsgierig naar de kleding? Houd de shop in de gaten voor nieuwste artikelen en shop nu al de leukste combinaties en variaties!

 

Volgende week hebben we weer een nieuw blog, waarin je zal lezen welke nieuwe stappen we hebben genomen zodat we de beste kinderkleding kunnen leveren voor de leukste Rebels!

 

Liefs,

 

Remedios

 

Mede-eigenaar R Rebels Kids Clothing

 

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss