VERZENDING EN LEVERING

Waar leveren jullie?

Wij leveren in Nederland, België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar, Guernsey en Jersey), Zweden, Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië.

Welke verzendkosten hanteren jullie?

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

Verzendkosten Nederland en België   € 3,95

Verzendkosten rest van Europa​   €7,00

Voor bestellingen boven de 50 ,00 in Nederland en België betaal je geen verzendkosten!

Maken jullie gebruik van track and trace codes?

Ja, nadat het pakketje door DHL is opgehaald ontvang je per e-mail een track en trace code. Hiermee kun je in de gaten houden wanneer jouw pakketje op de deurmat ploft. DHL zal het pakket thuis proberen af te leveren. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn, dan biedt DHL je de mogelijkheid om het bij een pakketpunt af te halen.

Wat is jullie levertijd?

Zodra we jouw bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij met jouw bestelling aan de slag en sturen we het pakket zo snel mogelijk naar je toe. DHL zal (binnen NL en België) in de regel de volgende werkdag de zending bij je afleveren!

Let op: wij hanteren verschillende levertijden:

Shirts: 2-4 werkdagen
​Handmade artikelen: 4-7 werkdagen
Gepersonaliseerde posters: 7 werkdagen
​Houten artikelen: hebben een afwijkende levertijd per artikel. Zie de productomschrijving voor de juiste levertijd. 

Voor alle levertijden geldt dat dit voor bestelling buiten Nederland en België iets langer kan duren. Wij doen de orders binnen dezelfde tijd op de post, maar de bezorgtijd is meestal een aantal dagen langer.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij proberen jouw bestelling in een keer te verzenden. De levertijd van de normale producten kan dus iets langer bedragen als deze tezamen met een handmade product wordt besteld.

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss