Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Bij ons kan er worden betaald door middel van iDEAL, bankoverschrijving, Afterpay, PayPal , Bancontact/Mister Cash en creditcard.

Voor welke betaalmethoden betaal ik extra kosten?

U betaalt geen extra kosten voor uw betaling.

Wat is jullie rekeningnummer?

Ons rekeningnummer is NL34 INGB 0007 1614 03 t.n.v. R Rebels Kids Clothing.  Voor internationale betalingen kunt u gebruik maken van het BIC-nummer INGBNL2A. Vermeld bij een betaling altijd uw ordernummer.

Mijn betaling is mislukt. Wat nu?

Indien een betaling mislukt is vanwege een interne of externe storing krijgen wij daar een melding van. Wij sturen je hierna een mailtje met het verzoek om alsnog tot betaling over te gaan. We raden hierbij aan dit te doen door middel van bankoverschrijving. U kunt ook zelf het bedrag naar ons overmaken. Bij ontvangst van de betaling krijgt u van ons een betaalbevestiging. Vergeet bij de overschrijving niet uw ordernummer te vermelden. Ontvangt u geen mailtje van ons? Neem dan contact met ons op. 

Hoe kan ik een korting toevoegen aan mijn bestelling?

Wanneer u in de bestelomgeving terecht komt kunt u bij stap 1 een kortingscode toevoegen. Druk hierna op de knop 'bereken korting'  achter de kortingscode. De kortingscode is dan toegevoegd. Let bij het invoeren van de kortingscode goed op hoofdletters en kleine letters. De kortingscodes zijn hoofdlettergevoelig.

 

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss