6e blog: Onze shop: 3 nieuwe upgrades

 

Wat gaat dit allemaal hard ineens! Weken geleden waren we nog aan het bedenken op welke manieren we onze collectie konden uitbreiden en nu hebben we een geweldige handmade collectie met verschillende dessins en modellen. Een droom die uitkomt!

 

Niet alleen hebben we de productie in eigen hand (een geweldig team, echt waar!), ook kunnen we zelf ontwerpen. We proberen mee te gaan met de fashion trends van deze zomer en proberen de handmade clothing zo comfortabel mogelijk te maken voor elke kleine Rebel.

 

In onze ontwikkelingen hebben we 3 upgrades doorgevoerd in de shop:

 

  1. R Rebels Kids Clothing levert nu ook aan de zuiderburen: België! Voor een verzendprijs van 7 euro kunnen we een levertijd van +- 2 werkdagen aanbieden.
  2. We hebben nieuwe verzendverpakkingen. Om de kleding zo net mogelijk af te leveren hebben we geswitcht van zilveren verzendzakken naar witte doosjes. Hierdoor hopen we onze checklist nog meer te kunnen waarborgen: nette en unieke kleding!
  3. We leveren al onze handmade clothing in verschillende modellen. Het is sinds kort mogelijk om elk artikel d.m.v de keuze opties aan te passen naar een gewenst model. Ook ons favoriet: de zwarte kruisjes stof, is nu beschikbaar als lang harembroekje!

 

We zullen blijven ontwikkelen om jullie de beste service en kwaliteit te leveren. Heb je verbetertips? Laat het ons weten!

 

Only the best for R Rebels!

 

Veel liefs,

 

Remedios

 

Mede-eigenaar R Rebels Kids Clothing

 

 

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss