7e Blog: Strike a pose

Dit weekend ben ik onder andere bezig geweest met het maken van foto's van mijn mooie rebel Jelany. Het is echt heel leuk om foto's te maken van kinderen en ik kan er echt van genieten. Maar oei oei oei het kan soms ook heel lastig zijn! Vooral als de kindjes nog best jong zijn. Bij het maken van foto's van kindjes vind ik de volgende dingen het meest belangrijk.

  1. Regel nummer een en ook gelijk de allerbelangrijkste regel: kinderen moeten het ten alle tijden naar hun zin hebben! Als een kind niet wil stilstaan, niet wil poseren, maar lekker in de zandbak wil spelen. Tja, dan heb ik het daar maar mee te doen. Foto's maken van kinderen betekent dan ook rennen vliegen springen haha! Kinderen zijn op de eerste plaats kind en geen fotomodellen.. Dat zij geen last van de fotoshoot ondervinden is voor mij het allerbelangrijkst. En tja Jelany vindt spelen veel leuker dan poseren haha!

  1. Het tweede punt wat zeer belangrijk is, is dat zowel de kleding als het kindje leuk op de foto staan. Soms is een foto zo leuk en staat het kindje heel leuk op de foto, maar de kleding niet. Die foto kunnen wij dan niet gebruiken voor de webshop. Ach ja dan hebben papa en mama weer leuke foto's haha!

Kortom ik heb een heel leuk weekend gehad en heerlijk genoten van het lekkere weer. Ik hoop dat jullie ook een geweldig weekend gehad hebben. En wil jij deze geweldige broekjes en rokjes ook shoppen? Neem dan een kijkje in onze online shop. 

Veel liefs,

 

Roxanne Roosenburg

Mede-eigenaar R Rebels Kids Clothing

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss