9e Blog: Ontwerpkriebels

Ik zal beginnen met: SORRY, het is echt alweer veel te lang geleden sinds onze laatste blog! De afgelopen maanden zijn zeer hectisch geweest en we hebben weinig tijd overgehouden voor het schrijven van een blog. Misschien hebben jullie al opgemerkt dat er de afgelopen tijd in de shop een hoop is veranderd. Een van de grootste veranderingen is dat wij eigen shirts hebben! Deze shirts worden door onszelf ontworpen en hebben daardoor een uniek design. Het ontwerpen was voor ons een echte uitdaging. Voordat we begonnen met ontwerpen hadden wij tientallen vragen, zoals wat vinden de klanten leuk? Hoe ontwerp je een shirt? Wat mag wel en wat mag niet? 

De bovenstaande vragen zijn niet in één keer te beantwoorden. Dit hebben we dan ook stapje voor stapje gedaan. Het ontwerpen was voor ons een zeer leerzaam proces

Inspiratie 
Onze eerste stap was het beantwoorden van de vraag: wat is trending en wat niet? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een inspiratiemap aangemaakt. Deze map hebben wij gevuld met leuke designs, teksten, trends en plaatjes. Deze map gaf een goed idee van wat er op het gebied van babyshirts speelt. 

Ontwerpen
Na het maken van deze inspiratiemap kon het ontwerpen gaan beginnen. Dit hebben wij bewust los van elkaar gedaan. Wij hebben allebei een andere smaak en creëren daardoor allebei andere shirts. Dit zorgt voor variatie in de webshop en daarmee meer keuze voor de klant! Na het maken van de ontwerpen laten we deze aan elkaar zien. De ander heeft altijd een vetorecht. Als de een het shirt niet mooi vindt komt het shirt niet in de webshop.

Verkopen
Na het ontwerpen komt het spannendste. De shirts kunnen worden verkocht… Een van onze eerste babyshirts waren ‘draakje’ en ‘Daddy is my Hero’. Deze vlogen de webshop uit! Het voelt zo fijn als je zoveel energie en creativiteit in het ontwerpen hebt gestoken en dit dan ook wordt gewaardeerd door de klanten!


Al onze jongensshirts bekijkt u hier. Alle meisjesshirts bekijkt u hier

Tot de volgende keer!

Veel liefs,

Roxanne

(Mede-eigenaar R Rebels Kids Clothing)

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss