Stage bij R Rebels Kids Clothing: Anouk en Romee nemen je mee!

Hi! Wij zijn Anouk en Romee en lopen stage bij R Rebels Kids Clothing, een handmade baby- en kinderkleding webshop. Samen volgen wij de opleiding Junior Stylist op het ROC Mondriaan in Den Haag. Wij zijn in mei met onze stage begonnen en hebben al best veel dingen geleerd! Er zijn veel taken die wij mogen uitvoeren en waar we bij mogen helpen; wat echt superfijn is, want zo leren we heel veel.

Zo mogen wij bijvoorbeeld alle social media bijhouden, unieke en comfortabele kleding designen, kleding bedrukken, opdrukken pellen en patronen knippen.

Ik vind het design-gedeelte heel leuk en patronen knippen vind ik op zich ook wel leuk, al had ik dat niet verwacht van mezelf” – Romee.

Ik vind het designen het leukst en ook vind ik het erg leuk om alle social media bij te houden” – Anouk.

R Rebels Kids Clothing heeft een heel hecht team en wij voelen ons hier ook echt welkom en thuis. Onze stagebegeleiders zijn erg begripvol, ook als er een keer iets niet volgens plan gaat. Dat is erg fijn, omdat wij nog veel moeten leren. Het is hier heel gezellig zo met zijn allen, echt een fijne werkomgeving!

Zoals je ziet hebben wij het erg naar ons zin bij R Rebels Kids Clothing. Wij raden deze stageplek zeker aan bij andere studenten die ook stage moeten lopen!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze stageplek? Bekijk hieronder ons filmpje en laat ons weten wat jij over R Rebels Kids Clothing te weten wil komen! Wij kunnen je alles vertellen. ???? Tot snel!

© 2016 - 2022 R Rebels Kids Clothing | sitemap | rss